Lees hier het laatste nieuws over onze verenigingBekijk hier onze nieuwsbrieven


12 juli 2024

*nieuw

02 juli 2024

29 mei 2024

06 maart 2024


Bordjesdrager gezocht!

10 april 2024

Onder het motto: De jeugd heeft de toekomst zijn wij op zoek naar een nieuwe bordjesdrager voor komend seizoen.

Onze huidige bordjesdrager gaat vanaf komend seizoen als jeugd marketentster lopen en daarom zoeken wij iemand die bij onze schutterij voorop wilt lopen! Weet jij iemand die hier interesse in heeft stuur dan een mail naar info@schutterijstmartinusborn.nl

PS: Als er vriendjes ...


Schutterij zoekt muziekdocent

29 november 2023

Onze schutterij is per direct op zoek naar een muziekdocent die de lessen kleine trom kan verzorgen voor onze jeugdopleiding (muziektheorie en praktijk).

Wij hebben momenteel 5 jeugdleden in opleiding op uiteenlopend niveau, van beginner+ tot gevorderd. Lesdag en -tijdstip in overleg. Ervaring in de schutterswereld is een pre!

Heb jij interesse of ken jij iemand die geïnteresseerd is? ...


Bekijk hier de aftermovie van het OLS 2023 in Born!

16 november 2023

Bekijk hier de aftermovie van het OLS 2023 in Born, gemaakt door Rockateer.

Herdenkingsplechtigheid Britse gevallenen

01 november 2023

Herdenkingsplechtigheid Britse gevallenen op de R.K. begraafplaats (Mgr. Buckxstraat) te Born op zaterdag 11 november 2023 om 16:00 uur.

Georganiseerd door schutterij St. Martinus Born in samenwerking met de stichting Oorlogsgravencomité Sittard.

Schutterij St. Martinus Born en het Oorlogsgravencomité Sittard herdenken ook dit jaar weer gezamenlijk de Britse gevallenen uit de Tweede ...


De vogel is af!

03 september 2023

Met trots presenteren wij ons koningspaar voor het schuttersseizoen 2024. Elke Verjans wist de vogel af te schieten en zich daarmee tot Koningin van onze schutterij te kronen. André Bus zal haar als Koning en zilverdrager vergezellen.

Ook voor de burgervogel is hard gestreden. Marion Lamberigts zal onze schutterij dit seizoen vertegenwoordigen als Burgerkoningin.

Gefeliciteerd beiden!


[AFGELAST] - Rommelmarkt schutterij St. Martinus Born op zondag 2 april 2023

02 februari 2023

De Rommelmarkt op 2 april is helaas afgelast wegens te weinig aanmeldingen. Graag verwelkomen we u op een van onze andere activiteiten!

----------

Schutterij St. Martinus Born organiseert op zondag 2 april a.s. weer een rommelmarkt. Schrijf je nu al in voor deze markt via rommelmarkt.schutterijborn@outlook.com. Wees er op tijd bij, want vol is vol!

Deze markt vindt plaats in het ...